Norbert Kolster

Norbert Kolster

Designer en illustrator

De man achter Kolster Ontwerp en illustratie studio uit Lent is Norbert Kolster. Met veel passie en plezier geeft hij dagelijks vorm aan elke zichtbare uiting van een merk of organisatie. Of je nu aanklopt voor effectieve online of offline communicatie: hij denkt inhoudelijk graag met je mee, van concept tot realisatie, in pixels én print. 

Kolster Ontwerp staat bekend om het ontwikkelen van conceptueel sterke oplossingen en zijn no-nonsense aanpak. Zijn klantenkring bestaat uit grote en kleine opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de publieke- en non-profitsector.

Hij heeft een grote voorliefde voor characterdesign, illustratie, (drone-)fotografie, films en sport. Regelmatig is hij te vinden in de ‘Dutch mountains’ op zijn mountainbike of staat hij langs de lijn om zijn hockeyende en voetballende kids aan te moedigen.

Norbert heeft voor diverse van onze websites echt mooie designs weten te creëren. Goede uitstraling en goede user experience, precies wat we nodig hadden.

Sieto de VriesInternet entrepreneur

Norbert is een betrokken en gepassioneerde ontwerper die de tijd neemt om samen tot een mooi ontwerp te komen.

We hebben hem nu voor twee trajecten ingezet en bij beiden is, naar volle tevredenheid, een prachtig en onderscheidend ontwerp gemaakt. De ontwerpen worden afgeleverd in een corporate identity document waarin de opbouw is omschreven, kleurstellingen en typografie is opgenomen en o.a. social media proposities zijn uitgewerkt. Erg handig!!

Paul AelenDirecteur a.i. Ensie

Met Norbert hebben wij een hele reeks brand identities ontwikkeld (voor onder andere Madcaps, Yellowbag, Emolife en Danceathon). Norbert is creatief, biedt topquality en geeft fantastische hugs.

Jasper van ElferenFounder Madcaps & Yellowbag