Skip to main content
 

capturing and exploring the amazing world from above

 

capturing and exploring the amazing world from above

 

capturing and exploring the world from above

 

capturing and exploring the amazing world from above

 

capturing and exploring the amazing world from above

1
1

Drone foto- en video

Op zoek naar een ander perspectief ben ik sinds de eerste drones op de markt kwamen begonnen met fotografie vanuit de lucht. Jaren daarvoor was ik al geïnspireerd geraakt door de expositie ‘The Earth from the air’ van luchtfotograaf Yann Arthus Bertrand.  Vanuit mijn grafische achtergrond ben ik altijd geïnteresseerd en bezig met vormentaal. Het ontdekken en zoeken naar onverwachte patronen, texturen of andere ‘hidden gems’ van bovenaf geven vaak een nieuwe verrassende kijk op de omgeving. Regelmatig vlieg ik uit om het landschap, de seizoenen en natuurverschijnselen vast te leggen, bij voorkeur in het rivierengebied bij Nijmegen-Lent. Van brede panorama foto’s en abstracte topdown foto’s tot en met hyperlapse video’s.

Fotografie in opdracht

Highvisual maakt regelmatig foto’s en video’s voor opdrachtgevers. Ideaal voor als je op zoek bent naar actuele landschapsfoto’s, bouwprojecten, sfeerbeelden of topdown beelden van een bepaald gebied voor bijvoorbeeld een presentatie, marketing content of als poster aan de muur. We zijn gecertificeerd, verzekerd en vliegen met de nieuwste technologie om de mooiste en scherpste beelden te schieten.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.

Highvisual drone foto- en video

Contact

Interesse in een bepaalde foto voor aan de muur? Alle foto’s zijn op aanvraag op verschillende materialen en in verschillende formaten af te drukken. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

Neem contact op

Capturing and exploring the wonderful mystical colorful amazing abstract beautiful awesome green world from above

HIGHVISUAL

Drone foto- en video

info@highvisual.nl