Skip to main content

Waar Kolster Ontwerp u mee kan helpen

Concept &
ontwerp

Visual identity,

huisstijlen

& logo’s

Illustraties

Animaties

KO onderzoekt samen met de opdrachtgever alle kansen en mogelijkheden om het verhaal te communiceren. Hierbij besteedt Kolster Ontwerp veel aandacht aan het proces om met een solide basis te bouwen aan impactvolle merken en heldere communicatie.

Werkwijze

Hieronder een beknopte weergave van de werkwijze.

werkwijze_kolster_ontwerp

Research

Het begint altijd met het luisteren en het stellen van vragen. In een uitgebreid intakegesprek maakt Kolster Ontwerp uw doel helder en inventariseert uw wensen.

Strategie & ontwerp

Kolster Ontwerp gaat op zoek naar aanknopingspunten en kansen. Van daaruit gaat KO verder met het ontwikkelen van nieuwe strategieën en concepten. In deze fase geeft Kolster Ontwerp vorm aan uw nieuwe merk, product, dienst of ervaring.

Lanceren & realisatie

Kolster Ontwerp ontwikkelt, implementeert en verzorgt de gehele uitrol van het project. Daarbij werkt Kolster Ontwerp indien nodig samen met specialisten. Zo blijft de kwaliteit en voortgang gewaarborgd.

Nazorg

We houden contact en kijken of alles nog naar wens is. Samen analyseren we de resultaten en waar nodig sturen we bij. Zo blijven de resultaten en kwaliteit gewaarborgd. 

Een greep uit onze merken en opdrachtgevers

Wat zeggen opdrachtgevers

Norbert heeft voor diverse van onze websites echt mooie designs weten te creëren. Goede uitstraling en goede user experience, precies wat we nodig hadden.

Sieto de VriesInternet entrepreneur

Norbert is een betrokken en gepassioneerde ontwerper die de tijd neemt om samen tot een mooi ontwerp te komen.

We hebben hem nu voor twee trajecten ingezet en bij beiden is, naar volle tevredenheid, een prachtig en onderscheidend ontwerp gemaakt. De ontwerpen worden afgeleverd in een corporate identity document waarin de opbouw is omschreven, kleurstellingen en typografie is opgenomen en o.a. social media proposities zijn uitgewerkt. Erg handig!!

Paul AelenDirecteur a.i. Ensie

Met Norbert hebben wij een hele reeks brand identities ontwikkeld (voor onder andere Innoveins, Yellowbag, Emolife en Danceathon). Norbert is creatief en biedt topquality!

Jasper van ElferenFounder Madcaps

Geïnteresseerd in een nadere kennismaking of bureaupresentatie?
Neem dan contact op met Norbert Kolster

 

Contact